ایران کشمش

قیمت کشمش، فروش کشمش، خرید کشمش، قیمت کشمش سبز، فروش کشمش سبز، خرید کشمش سبز، خرید کشمش صادراتی، فروش کشمش صادراتی، قیمت کشمش صادراتی، قیمت کشمش کاشمر، قیمت کشمش سیاه، فروش کشمش سیاه، مرکز فروش کشمش، قیمت کشمش آفتابی، فروش کشمش آفتابی

خانه / قیسی زرد آلو / فرق قیسی و زردآلو

فرق قیسی و زردآلو

زردآلو یکی از خوشمزه‌ترین میوه‌های تابستانی به شمار می‌رود که کمتر کسی از خوردن آن لذت نمی‌برد. این میوه‌ی خوشمزه‌ی تابستانی دارای مشتقات بسیار زیادی است که از مهم‌ترین آن‌ها می‌توان به برگه زردآلو و قیسی اشاره کرد. در این مقاله، به تفاوت اصلی بین قیسی و زردآلو می‌پردازیم. 

تفاوت میان قیسی و زردآلو در چیست؟

همانطور که گفته شد، زردآلو از جمله میوه‌های خوشمزه تابستانی محسوب می‌شود که بومی کشور چین است. از سوی دیگر، قیسی به برگه خشک شده زردآلو گفته می‌شود که علاوه بر خوشمزه بودن، یک میان وعده‌ی سالم و مغذی به شمار می‌رود. قیسی به روش‌های مختلفی تهیه می‌شود. 

تفاوت میان قیسی و زردآلو در چیست؟

به طور کلی، تفاوت میان زردالو و قیسی در میزان آب موجود در آن‌ها، خواص، طعم و مزه است. در ادامه، هر یک از موارد را بیشتر توضیح خواهیم داد. 

میزان آب موجود در آن‌ها

می‌توان گفت که تفاوت اصلی میان قیسی و زردآلو در میزان آب موجود در هر یک از آن‌هاست. همانطور که گفته شد، قیسی از خشک کردن زردآلو به روش‌های مختلفی تهیه می‌شود. در نتیجه، میزان آب موجود در آن به مقدار قابل توجهی کاهش می‌یابد تا ماندگاری آن بیشتر شود. به این ترتیب، قیسی را می‌توان در تمام روزهای سال مصرف کرد. 

البته، لازم به ذکر است که با خشک کردن زردآلو و کاهش میزان آب موجود در آن، برخی از مواد مغذی از قبیل تیامین و ویتامین C که محلول در آب هستند، نیز از بین می‌روند. به همین دلیل است که خواص بین زردآلو و قیسی با یکدیگر تفاوت دارد.

خواص قیسی و زردآلو

زردآلو یکی از منابع اصلی پتاسیم به شمار می‌رود. همانطور که می‌دانید، پتاسیم برای عملکرد بافت و سلول‌های بدن بسیار اهمیت دارد. میزان پتاسیم در قیسی بسیار بیشتر از خود میوه‌ی زردآلو است. 

از سوی دیگر، قیسی یکی از منابع سرشار آهن به شمار می‌رود به طوری که مصرف نصف فنجان قیسی در روز می‌تواند ۱۰ درصد نیاز بدن به آهن را تامین کند. از آنجایی که آهن در بیماری‌هایی نظیر کم‌خونی بسیار اهمیت دارد، پس خوردن قیسی به تمام افراد توصیه می‌شود. 

علاوه بر پتاسیم و آهن، قیسی حاوی بتاکاروتن است. بتاکاروتن برای جلوگیری از بیماری‌های قلبی، فشار خون بالا، آرتروز، روماتیسم، ناراحتی‌های پوستی، آب مروارید و حتی برخی از انواع سردرد بسیار مفید است. 

خواص قیسی و زردآلو

از دیگر خواص قیسی می‌توان برای درمان یبوست به دلیل داشتن میزان بالایی از پکتین و سلولز اشاره کرد. از سوی دیگر، فیبر بالای موجود در قیسی باعث می‌شود که این خشکبار خوشمزه و مغذی برای کاهش اشتها و لاغری مناسب باشد. با این وجود، مصرف بیش از اندازه‌ی قیسی در طول روز می‌توان باعث چاقی فرد نیز شود. 

طعم و مزه

میوه خوشمزه زردآلو دارای بافتی گوشتی و آب‌دار است که طعم شیرینی دارد. با این وجود، قیسی با وجود داشتن بافت لواشکی و نرم، طعم ملس و مطبوعی دارد. 

سخن پایانی

قیسی میوه‌ی خشک شده‌ی زردآلو محسوب می‌شود. از آنجایی که زردآلو از میوه‌های خوشمزه و پرطرفدار تابستانی به شمار می‌رود، پس قیسی نیز طرفداران بسیار زیادی دارد. یکی دیگر از دلایل محبوبیت قیسی، امکان استفاده از آن در تمام فصول سال است. این خشکبار خوشمزه دارای خواص بسیار زیادی است که هم برای کودکان و هم برای بزرگسالان مفید می‌باشد. 

جهت خرید و فروش این محصول می توانید با ما در ارتباط باشید:
محمد حسن روغنی
راه های ارتباطی با مدیر فروش:
شماره موبایل: 09155584700
ربات فروشگاهی: irankeshmesh_bot@
فیس بوک: irankeshmesh
توئیتر: irankeshmesh
لینکدین: irankeshmesh
تامبلر: irankeshmesh
پینترست: irankeshmesh
پست الکترونیکی: irankeshmesh@gmail.com

مطلب پیشنهادی

تهیه مربای قیسی

طرز تهیه مربای قیسی

مربای قیسی یکی از مواد غذایی لذیذ است که به علت سرشار بودن از فیبر، …

فروش کشمش
کانال تلگرام