ایران کشمش

قیمت کشمش، فروش کشمش، خرید کشمش، قیمت کشمش سبز، فروش کشمش سبز، خرید کشمش سبز، خرید کشمش صادراتی، فروش کشمش صادراتی، قیمت کشمش صادراتی، قیمت کشمش کاشمر، قیمت کشمش سیاه، فروش کشمش سیاه، مرکز فروش کشمش، قیمت کشمش آفتابی، فروش کشمش آفتابی

خانه / ;کشمش و سلامتی / کشمش سبز پیکامی

کشمش سبز پیکامی

یکی از بهترین و مرغوب‌ترین مواد غذایی صادراتی ایران، کشمش سبز پیکامی است. این محصول مرغوب به کشورهای زیادی در سراسر دنیا صادر می‌شود. انگور یکی از محبوب‌ترین میوه‌هاست که به عنوان یکی از میوه‌های بهشتی شناخته می‌شود. این میوه خوش طعم و پر خاصیت تنها در مدت زمان اندکی از سال، در اواخر تابستان و اوایل پاییز در دسترس است. به همین دلیل ایرانیان از دیرباز به منظور استفاده از انگور در تمامی فصول سال، نسبت به خشک کردن آن اقدام می‌کردند. به انگور خشک شده به اصطلاح کشمش گفته می‌شود. از آنجایی که از انواع انگورها برای تهیه کشمش استفاده می‌شود، این ماده غذایی نیز انواع مختلفی دارد. یکی از مرغوب‌ترین انواع کشمش که در ایران تولید می‌شود کشمش سبز پیکامی نام دارد. این نوع کشمش از انگورهای مرغوب شهرهای کاشمر و خلیل‌آباد در خراسان رضوی تولید می‌شوند.

ویژگی‌های کشمش پیکامی

ویژگی‌های کشمش پیکامی

کشمش سبز پیکامی نوعی از کشمش است که ابعاد آن یک دست و یک اندازه است. همانطور که از اسم آن پیداست رنگ آن سبز است که رنگ و طعم یکنواختی دارد. این نوع از کشمش که از دانه‌های مرغوب انگور تولید شده است سرشار از فیبر، کلسیم و سایر مواد معدنی و مغذی است. یکی از این مواد مفید اسید اولانولیک نام دارد که از ایجاد پوسیدگی و حفره در دندان‌ها جلوگیری می‌کند. این کشمش مرغوب و درجه یک معمولا همراه با نخودچی به عنوان تنقلات در میان وعده مصرف می‌شود.

خواص و فواید کشمش سبز پیکامی

بر اساس تحقیقاتی که در مرکز تحقیق و مطالعات بهداشت در کالیفرنیا انجام شده است، کشمش سبز پیکامی اثرات مفیدی در دستگاه گوارش انسان دارد. بر اساس این تحقیقات رابطه معناداری بین مصرف کشمش سبز و تغییر در برخی از عوامل بروز سرطان روده دیده شده است. به همین خاطر این محققان مصرف روزانه ۸۰ گرم از این نوع کشمش را برای بهبود عملکرد روده بزرگ توصیه کرده‌اند.

کشمش سبز پیکامی یکی از منابع اصلی فیبر و آنتی‌اکسیدان در مواد غذایی محسوب می‌شود. این کشمش که ۷۰ درصد فروکتوز (قند میوه) دارد می‌تواند بسیاری از ویتامین‌ها و پروتئین‌های بدن را تأمین کند. ویتامین B، آهن، پتاسیم و کلسیم از جمله این مواد معدنی و مغذی هستند. مصرف این نوع از کشمش در رژیم روزانه می‌توان کلسترول مضر خون (LDL) را کاهش دهد. همین امر می‌تواند از خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی جلوگیری کند.

روش تهیه کشمش سبز

کشمش سبز پیکامی

همانطور که گفته شد کشمش سبز پیکامی از انگورهای مرغوبی که در مناطق کاشمر و خلیل‌آباد خراسان رضوی کشت می‌شود، تهیه می‌شود. برای تهیه این نوع کشمش به روش زیر عمل می‌کنند:

  • انگور مورد نیاز برای تولید این نوع کشمش در اواسط شهریور ماه چیده می‌شود.
  • پس از چیدن و شستشوی انگورها، آن را به ماده تیزاب آغشته می‌کنند.
  • پس از آغشته شدن انگورها به مایع تیزابی برای خشک شدن آن‌ها را از یک بارگاه آویزان می‌کنند. این انگورها با نور آفتاب یا سایه به صورت طبیعی خشک می‌شوند.
  • پس از خشک شدن کشمش سبز پیکامی مرغوب آماده مصرف بوده که برای فراوری و بسته‌بندی به کارخانجات مربوطه ارسال می‌شود.

کشمش سبز پیکامی و سایر انواع کشمش یکی از مواد غذایی مفید و سالم هستند که باید مصرف روزانه آن‌ها در دستور کار قرار داد. مصرف روزانه این ماده غذایی به صورت تنقلات یا در غذاها می‌تواند بسیاری از مواد معدنی و مغذی مورد نیاز بدن را تأمین کند.

جهت خرید و فروش این محصول می توانید با ما در ارتباط باشید:
محمد حسن روغنی
راه های ارتباطی با مدیر فروش:
شماره موبایل: 09155584700
ربات فروشگاهی: irankeshmesh_bot@
فیس بوک: irankeshmesh
توئیتر: irankeshmesh
لینکدین: irankeshmesh
تامبلر: irankeshmesh
پینترست: irankeshmesh
پست الکترونیکی: irankeshmesh@gmail.com

مطلب پیشنهادی

فواید خوردن آب کشمش

فواید خوردن آب کشمش به صورت ناشتا

بنا به توصیه پزشکان، خوردن آب کشمش در صبح و به صورت ناشتا، برای سلامت …

فروش کشمش
کانال تلگرام