ایران کشمش

قیمت کشمش، فروش کشمش، خرید کشمش، قیمت کشمش سبز، فروش کشمش سبز، خرید کشمش سبز، خرید کشمش صادراتی، فروش کشمش صادراتی، قیمت کشمش صادراتی، قیمت کشمش کاشمر، قیمت کشمش سیاه، فروش کشمش سیاه، مرکز فروش کشمش، قیمت کشمش آفتابی، فروش کشمش آفتابی

خانه / کشمش / طرز تهیه کشمش

طرز تهیه کشمش

کشمش به انواع انگور بی‌دانه و دانه‌دار خشک شده گفته می‌شود. کشمش یکی از محبوب‌ترین خشکبارهای سراسر ایران محسوب می‌شود که دلیل خواص و ویتامین‌های سرشاری که دارد، یک میان‌وعده‌ی مغذی به شمار می‌رود. مصرف کشمش حتی برای کسانی که دارای رژیم غذایی کم سدیم هستند، نیز توصیه می‌شود. روش‌های مختلفی به منظور تهیه کشمش وجود دارند. در این مقاله، به بررسی متداول‌ترین روش‌های تهیه کشمش می‌پردازیم و همچنین نکات مهم در زمینه خرید کشمش را ارائه می‌دهیم. 

تهیه کشمش

 

نکات مهم در تهیه کشمش

  • انتخاب نوع انگور. خوشمزگی کشمش به نوع انگور انتخاب شده بستگی دارد. به عبارت دیگر، نوع انگور و میزان رسیده بودن آن در کیفیت کشمش تاثیر مستقیمی دارد. معمولاً در تهیه کشمش توصیه می‌شود که از انگورهای بی‌دانه استفاده شود. البته، نوعی از کشمش که با نام مویز شناخته می‌شود، از انگورهای بزرگ دانه‌دار تهیه می‌گردد. در صورتی که قصد تهیه کشمش مویز را دارید، انگور شاهانی بهترین گزینه خواهد بود. لازم به ذکر است که هر چه انگور زردتر و طلایی‌تر باشد، کشمش تهیه شده از آن نیز شیرین‌تر و خشومزه‌تر خواهد بود.
  • روش شستشوی انگورها. خوشه‌های انگور را به خوشه‌های کوچک‌تری تقسیم کنید. در این مرحله باید انگورهای نارس، لکه‌دار یا کپک زده را جدا کنید زیرا محصول نهایی آن‌ها از کیفیت مرغوبی برخوردار نخواهند بود. خوشه‌های انتخاب شده را با ماده‌ی ضدعفونی سبزیجات خوب بشویید. 

تهیه کشمش

همانطور که گفته شد، روش‌های مختلفی به منظور تهیه کشمش وجود دارد. اما بهترین روش، خشک کردن انگور در هوای آزاد و بدون استفاده از گوگرد و مواد شیمیایی است. در ادامه، چهار روش تهیه کشمش را توضیح می‌دهیم. 

روش اول: خشک کردن انگور در آفتاب

خشک کردن انگور در آفتاب بیشتر در مناطقی رایج است که آب و هوای گرم و خشک دارند و انگورها به راحتی خشک می‌شوند. برای این منظور، کافی است انگورهای رسیده و مرغوب را جدا کرده و آن‌ها را با ماده‌ی ضدعفونی خوب بشویید. سپس، یا خوشه‌ها را از طناب آویزان کنید و یا در صافی که هوا در آن جریان دارد، قرار دهید. انگورها پس از ۱۵ تا ۲۰ روز به کشمش تبدیل خواهند شد. توجه کنید که خوشه‌ها را هر روز زیرورو کنید تا تمام قسمت‌های آن خشک شوند. پس از تبدیل انگور به کشمش، آن را در جای خشک و خنک نگه دارید. 

روش دوم: خشک کردن انگور در سایه

انگورها را پس از شستن و ضدعفونی در مکانی سرپوشیده که در آن هوا جریان دارد قرار دهید. در این روش، حدود ۵۰ تا ۶۰ روز طول می‌کشد تا انگور به کشمش تبدیل شود. کشمش به دست آمده در این روش به رنگ سبز است. 

روش سوم: روش تیزابی

کشمش تیزابی همان کشمش‌های سبز رنگ هستند که به کمک محلول تیزاب خشک می‌شوند. روش خشک شدن به کمک محلول تیزاب بسیار سریع انجام می‌شود و محصول نهایی به رنگ سبز مایل به زرد است. در این روش، انگورها به مدت یک دقیقه در محلول تیزاب قرار می‌دهند. سپس، ان‌ها را آبکش و در معرض نور آفتاب می‌گذارند. خشک شدن انگورها حدود ۵ تا ۸ روز طول می‌کشد که البته باید هر روز خوشه‌ها را زیرورو کرد. 

روش چهارم: روش طلایی یا گوگردی

در این روش، انگورها را پس از قرار دادن در محلول تیزاب، با دود و گوگرد خشک می‌کنند. به همین دلیل است که این نوع کشمش‌ها برای سلامتی خوب نیستند. کشمش‌های تهیه شده به این روش به رنگ زرد کهربایی هستند. 

جهت خرید و فروش این محصول می توانید با ما در ارتباط باشید:
محمد حسن روغنی
راه های ارتباطی با مدیر فروش:
شماره موبایل: 09155584700
ربات فروشگاهی: irankeshmesh_bot@
فیس بوک: irankeshmesh
توئیتر: irankeshmesh
لینکدین: irankeshmesh
تامبلر: irankeshmesh
پینترست: irankeshmesh
پست الکترونیکی: irankeshmesh@gmail.com

مطلب پیشنهادی

خواص کشمش برای مو

خواص کشمش برای مو

کشمش یکی از محبوب ترین میوه های خشک است که از خشک کردن انواع و …

فروش کشمش
کانال تلگرام