ایران کشمش

قیمت کشمش، فروش کشمش، خرید کشمش، قیمت کشمش سبز، فروش کشمش سبز، خرید کشمش سبز، خرید کشمش صادراتی، فروش کشمش صادراتی، قیمت کشمش صادراتی، قیمت کشمش کاشمر، قیمت کشمش سیاه، فروش کشمش سیاه، مرکز فروش کشمش، قیمت کشمش آفتابی، فروش کشمش آفتابی

خانه / برگه قیسی زردالو / چطور در خانه برگه زردآلو یا قیسی درست کنیم؟

چطور در خانه برگه زردآلو یا قیسی درست کنیم؟

قعطا بارها طعم بی‌نظیر قیسی را چشیده‌اید. برگه زردآلو یا قیسی از خوراکی‌های خوشمزه و محبوب است که به عنوان چاشنی غذاها نیز استفاده می‌شود. بر خلاف دیگر کشورها در دنیا، زردآلو به وفور در کشور ما یافت می‌شود. به همین دلیل استفاده از برگه زردآلو در بین مردم ما نسبت به مردمان سایر کشورها رایج‌تر می‌باشد.

زردآلو از میوه‌های پرخاصیت است. برای آن‌هایی که قصد اضافه کردن وزن خود را دارند استفاده از جوشانده برگ زردآلو بسیار توصیه می‌شود. این جوشانده به شدت اشتها آور است. هسته‌ی زردآلو نیز سرشار از خاصیت بوده و از خواص آن می‌توان به ضد صرفه بودن و تصفیه‌کنندگی خون اشاره کرد.

برگه زردآلو یا قیسی چطور تهیه می‌شود؟

برگه زردآلو به دو روش سنتی و صنعتی تهیه‌ می‌شود. در روش سنتی به وسیله قرار دادن ورقه‌های زردآلو مقابل نور خورشید صورت می‌پذیرد و در روش صنعتی، زردآلوها را درون دستگاه‌های میوه‌ خشک‌کن‌ قرار‌می‌دهند.

برگه زردآلو

۱. تهیه برگه زردآلو در مقابل نورخورشید

در ابتدا زردآلو را از وسط نصف می‌کنیم و هسته آن را خارج می‌کنیم. سپس در یک سبد دستمال سفید تمیزی می‌اندازیم و زردآلو‌ها را روی دستمال می‌چینیم و سپس دستمال دیگری روی آن‌ها قرار می‌دهیم.
بعد از آن زردآلو‌های داخل سبد را چند روزی جلوی آفتاب قرار می‌دهیم. لازم است هر چند ساعت یکبار زردآلو‌ها را پشت و رو می‌کنیم تا آب آن‌ها کاملا خشک شود. بعد از حدود دو تا سه روز می‌توانیم آن را در سایه خشک نماییم، دیگر لازم نیست که در جلوی آفتاب باشد.

۲. تهیه برگه زردآلو با فر

همانند روش اول که در پاراگراف بالایی ذکر شد، زردآلو‌ها را از وسط دو نیم کرده، هسته را در آورده و روی سینی فر می‌گذاریم. فر را داغ می‌کنیم و سینی محتوی برگه‌ها را در فر داغ قرار می‌دهیم. در تنظیم دمای فر، آن را روی حداقل حرارت تنظیم می‌کنیم.
کمی در فر را باز می‌گذاریم و هر چند مدت یک بار به آن‌ها سر می‌زنیم. هر بار اگر لازم است آن‌ها را زیر و روی جا به جا خواهیم کرد تا نسوزند. وقتی که خشک شدند سینی را از فر خارج کرده و  پس از اینکه کاملا آب خود را از دست داد و خشک شد کافیست درون ظرف گذاشته و در هر جای خشک و خنک نگهداری شود.

نحوه نگهداری و استفاده

برگه زردآلو

مدت زمان ذخیره سازی برای میوه‌های خشک شده از ۴ ماه تا ۱ سال است. در صورت نگهداری مناسب زمان ماندگاری آن بیشر می‌شود. میوه‌های خشک به راحتی آلودگی را جذب خود می‌کنند. برای جلوگیری از جذب مجدد رطوبت‌، آن‌ها باید در ظروف خشک و تمیز بسته‌بندی شده و در محل خشک و دور از نور خورشید و یخچال (در دمای محیط) نگهداری شوند.

بهترین زمان مصرف برگ زردآلو قبل از غذا می‌باشد زیرا با احساس سیری که در فرد به وجود می‌آورد به کاهش وزن و جلوگیری از پرخوری کمک می‌کند. می‌توان برگ زردآلو را در آب خیساند و پس از ۲۴ ساعت آب حاصل را میل کنید، این کار به رفع و درمان یبوست کمک می‌کند. جهت اطلاع از قیمت و خرید برگه زردآلو کلیک کنید.

جهت خرید و فروش این محصول می توانید با ما در ارتباط باشید:
محمد حسن روغنی
راه های ارتباطی با مدیر فروش:
شماره موبایل: 09155584700
ربات فروشگاهی: irankeshmesh_bot@
فیس بوک: irankeshmesh
توئیتر: irankeshmesh
لینکدین: irankeshmesh
تامبلر: irankeshmesh
پینترست: irankeshmesh
پست الکترونیکی: irankeshmesh@gmail.com

مطلب پیشنهادی

تهیه مربای قیسی

طرز تهیه مربای قیسی

مربای قیسی یکی از مواد غذایی لذیذ است که به علت سرشار بودن از فیبر، …

فروش کشمش
کانال تلگرام