ایران کشمش

قیمت کشمش، فروش کشمش، خرید کشمش، قیمت کشمش سبز، فروش کشمش سبز، خرید کشمش سبز، خرید کشمش صادراتی، فروش کشمش صادراتی، قیمت کشمش صادراتی، قیمت کشمش کاشمر، قیمت کشمش سیاه، فروش کشمش سیاه، مرکز فروش کشمش، قیمت کشمش آفتابی، فروش کشمش آفتابی

خانه / قیسی زرد آلو / طرز تهیه قیسی تیزابی

طرز تهیه قیسی تیزابی

میوه‌های خشک، یکی از میان وعده‌های بسیار‌ محبوب هستند. هم خاصیت میوه را دارند هم می‌توانید با خشک کردن میوه، آن‌ها را در زمانی غیر از فصل خود استفاده کنید.

خشک کردن میوه کاری سخت است که زمان زیادی را نیز به خود اختصاص می‌دهد. دلیل زمان بر بودن روند خشک شدن میوه، در ترکیبات آن است. دیواره سلولی میوه‌ها، دارای ترکیبات پروتئینی است. این امر باعث می‌شود تا آب موجود در این دیواره‌ها دیرتر خشک شود‌. در نتیجه زمان خشک شدن طولانی شده و گاه منجر به فاسد شدن میوه می‌شود.

یکی از روش‌هایی که از قدیم مرسوم بوده و برای خشک کردن میوه از آن استفاده می‌شده استفاده از تیزاب است.

قیسی تیزابی
قیسی تیزابی

طرز تهیه‌ی قیسی‌ تیزابی

برای تهیه‌ی قیسی تیزابی ابتدا باید تیزاب را تهیه کنید. تیزاب خود از سنگ شغار یا تیزاب تهیه می‌شود. این سنگ که خود سیاه و قلیایی است، در آب حل می‌شود و محلول تیزاب به دست می‌آید.

امروزه روش‌های جایگزینی برای تولید محلول تیزآب وجود دارد. به عنوان مثال از پودر تیزاب و روغنی مخصوص، این محلول تهیه می‌شود. البته ناگفته نماند که در این روش، هم میوه‌ها خشک شده و هم ضد عفونی می‌شوند.

حال پس از این که محلول تیزاب آماده شده، می‌توان میوه‌ها را در محلول به مدت یک دقیقه می‌خوابانند. سپس میوه‌های آغشته به تیزاب را بر روی یک توری قرار می‌دهند. به این ترتیب اضافات محلول از میوه‌ها جدا می‌شود. سپس زردآلو آماده است تا به روش‌های دیگر خشک شود.

ویژگی قیسی تیزابی

قیسی تیزابی نیز‌مانند سایر خشکباری که با تیزاب خشک می‌شوند، دارای رنگی روشن هستند. از طرفی سطح پوست آن‌ها تا حدودی روغنی است. در واقع می‌توان گفت تیزاب باعث می‌شود سرعت خشک شدن بالا برود. این کار به دلیل منافذی است که در پوست میوه ایجاد می‌کند. در نتیجه میوه قبل از این‌که تغییر رنگ بدهد از نظر ساختار، به حد مطلوب می‌رسد.

یکی از ویژگی‌های قیسی تیزابی این است که از نظر اندازه و حجم، تفاوت چندانی با زردآلوی اولیه ندارد. چون فرآیند خشک شدن سریع‌تر‌ می‌شود، در نتیجه میوه جمع و کوچک نمی‌شود. 

از طرفی چون میوه‌ها در محلول تیزاب خوابانده شده‌اند و ضدعفونی هستند، نگهداری آن‌ها راحت‌تر است و دیرتر خراب می‌شوند. این باعث می‌شود برای مدتی طولانی‌تر آن‌ها را نگهداری کرد و البته ارسال آن‌ها مطمئن‌تر است‌.

تیزاب باعث خوش رنگی خشکبار می‌شود
تیزاب باعث خوش رنگی خشکبار می‌شود

استفاده از تیزاب آری یا خیر؟

تیزاب در گذشته از شاخ و برگ‌های گیاهی به نام اشنان تهیه می‌شد که در طی فرآیندی به محلولی قلیایی تبدیل می‌شد. این محلول به نام تیزاب مشهور است.

 اما همانطور که بالاتر نیز ذکر کردیم روش تهیه محلول تیزاب امروزه کمی متفاوت است. به همین دلیل بسیاری معتقدند این ماده می‌تواند سرطان‌زا باشد. هرچند این گفته صحت ندارد. زیرا محلول تیزاب از موادی تهیه می‌شود که همه‌ی آن‌ها از نظر سازمان بهداشت حائز دریافت مجوز شده است. این مواد که کربنات پتاسیم است، باعث ایجاد شیار روی میوه می‌شود. این شیارها باعث می‌شود آب میوه از آن خارج شود و قیسی تیزابی به سرعت آماده شود. روغن سبزه نیز باعث نرم شدن میوه در زمان خشکی می‌شود. در نتیجه می‌توانید قیسی تیزابی را با خیال راحت تهیه، نگهداری و میل کنید.

جهت خرید و فروش این محصول می توانید با ما در ارتباط باشید:
محمد حسن روغنی
راه های ارتباطی با مدیر فروش:
شماره موبایل: 09155584700
ربات فروشگاهی: irankeshmesh_bot@
فیس بوک: irankeshmesh
توئیتر: irankeshmesh
لینکدین: irankeshmesh
تامبلر: irankeshmesh
پینترست: irankeshmesh
پست الکترونیکی: irankeshmesh@gmail.com

مطلب پیشنهادی

تهیه مربای قیسی

طرز تهیه مربای قیسی

مربای قیسی یکی از مواد غذایی لذیذ است که به علت سرشار بودن از فیبر، …

فروش کشمش
کانال تلگرام