ایران کشمش

قیمت کشمش، فروش کشمش، خرید کشمش، قیمت کشمش سبز، فروش کشمش سبز، خرید کشمش سبز، خرید کشمش صادراتی، فروش کشمش صادراتی، قیمت کشمش صادراتی، قیمت کشمش کاشمر، قیمت کشمش سیاه، فروش کشمش سیاه، مرکز فروش کشمش، قیمت کشمش آفتابی، فروش کشمش آفتابی

خانه / برگه قیسی زردالو / طرز تهیه مربای قیسی

طرز تهیه مربای قیسی

مربای قیسی یکی از مواد غذایی لذیذ است که به علت سرشار بودن از فیبر، گنجاندن آن‌ در رژیم غذایی توسط متخصصین تغذیه بسیار توصیه می‌شود. مصرف میوه‌ها و سبزیجات در بهبود عملکرد دستگاه گوارش بسیار مؤثر است. از قدیم‌الایام با توجه به اینکه بسیاری از میوه‌های تابستانی در فصول سرد سال در دسترس نبودند، آن‌ها را خشک می‌کردند تا بتوانند در طول زمستان از آن‌ها استفاده کنند. یکی از این میوه‌های تابستانی زردآلو است که سرشار از فیبر بوده و فواید بسیاری دارد و می‌توان از آن به عنوان دسر یا غذا استفاده کرد. به برگه‌های خشک شده زردآلو، برگه زردآلو یا قیسی گفته می‌شود. از قیسی زردآلو هم به عنوان خشکبار و تنقلات استفاده می‌شود و هم در طبخ برخی غذاها مانند آش ترش یا قیسی‌پلو مورد استفاده قرار می‌گیرد. یکی دیگر از موارد استفاده از قیسی در تهیه مربای قیسی است.

طرز تهیه مربای قیسی

چرا باید با قیسی مربا بپزیم؟

یکی از روش‌های نگهداری طولانی مدت میوه تابستانی زردآلو در فصول سرد سال، پخت مربای قیسی محسوب می‌شود. قیسی زردآلو مقادیر فراوانی از آنتی‌اکسیدان‌ها را در خود جای داده است و با مصرف آن می‌توانید ویتامین‌هایی مانند ویتامین A، ویتامین C و ویتامین K را برای بدن خود تأمین کنید. این ماده مغذی سرشار از فیبر است و به همین دلیل می‌تواند در بهبود عملکرد سیستم گوارشی نقش مهم و تأثیرگذاری داشته باشد. همچنین با توجه به خاصیت ملین بودن نیز می‌تواند در درمان یبوست بسیار مؤثر باشد. در کنار تمام این خواص، مصرف بیش از حد قیسی زردآلو به دلیل بالا بودن میزان فیبر می‌تواند باعث نفخ و اسهال شود.

اگر می‌خواهید در تمام طول سال و حتی در فصول سرد به زردآلو دسترسی داشته باشید و بتوانید از خواص فوق‌العاده آن بهره‌مند شوید، می‌توانید آن را خشک کرده و به صورت برگه‌های قیسی نگهداری کنید و به عنوان خشکبار و تنقلات مصرف نمایید. همچنین می‌توانید با پخت مربای قیسی از آن به عنوان دسر در میان وعده یا صبحانه استفاده کنید. روش تهیه مربای آن بسیار ساده است که در ادامه با مراحل تهیه آن آشنا می‌شویم.

مراحل تهیه مربا با قیسی

پخت مربای قیسی

برای پخت یک مربای قیسی خوشمزه کار سختی در پیش ندارید و کافی است ۶ مرحله پخت آن را به طور دقیق انجام دهید. با اجرای این مراحل نتیجه کار به دست آمدن یک مربای خوشمزه و لذیذ خواهد بود. مراحل پخت مربا با قیسی زردآلو به شرح زیر است:

  • در مرحله اول باید قیسی‌های زردآلو را در قابلمه یا یک ظرف مناسب بریزید. قیسی‌ها را با آب بپوشانید و ۲۴ ساعت به آن‌ها استراحت دهید تا قیسی‌ها به خوبی خیس بخورند.
  • در مرحله دوم باید قابلمه را بر روی حرارت ملایم قرار دهید تا قیسی‌ها بپزند.
  • پس از گذشت ۳۰ دقیقه، قیسی‌ها نرم شده و شروع به له شدن می‌کنند. در این زمان قابلمه را از روی حرارت برداشته و شکر به آن اضافه کنید. پس از اضافه کردن شکر آنقدر آن را هم بزنید تا شکر آب شود. به ازای هر ۲۵۰ گرم قیسی یک پیمانه شکر اضافه کنید.
  •  در مرحله چهارم باید مجدد مواد مربای قیسی را بر روی حرارت ملایم قرار دهید تا به قوام برسد.
  • در این مرحله باید به مواد درون قابلمه آبلیمو اضافه کنید. پس از اضافه کردن آبلیمو آن را هم زده تا به خوبی مخلوط شود.
  • در این مرحله مربای شما آماده شده و باید آن را در ظرف‌ مناسب ریخته و داخل یخچال نگهدای کنید.

با اجرای دقیق این مراحل می‌توانید به آسانی با قیسی زردآلو یک مربای خوشمزه و لذیذ تهیه کنید و از آن به عنوان دسر یا برای پخت انواع شیرینی‌ها استفاده کنید. همچنین می‌توانید در وعده صبحانه آن را مصرف کرده و از خواص آن بهره‌مند شوید.

جهت خرید و فروش این محصول می توانید با ما در ارتباط باشید:
محمد حسن روغنی
راه های ارتباطی با مدیر فروش:
شماره موبایل: 09155584700
ربات فروشگاهی: irankeshmesh_bot@
فیس بوک: irankeshmesh
توئیتر: irankeshmesh
لینکدین: irankeshmesh
تامبلر: irankeshmesh
پینترست: irankeshmesh
پست الکترونیکی: irankeshmesh@gmail.com

مطلب پیشنهادی

میزان کالری قیسی خشک شده

میزان کالری قیسی خشک شده

امروزه با وجود توجه‌ی افراد به تناسب اندام و رژیم‌های غذایی مختلف، میزان کالری مواد …

فروش کشمش
کانال تلگرام