ایران کشمش

قیمت کشمش، فروش کشمش، خرید کشمش، قیمت کشمش سبز، فروش کشمش سبز، خرید کشمش سبز، خرید کشمش صادراتی، فروش کشمش صادراتی، قیمت کشمش صادراتی، قیمت کشمش کاشمر، قیمت کشمش سیاه، فروش کشمش سیاه، مرکز فروش کشمش، قیمت کشمش آفتابی، فروش کشمش آفتابی

خانه / کشمش / فرق مویز و کشمش

فرق مویز و کشمش

از جمله تنقلات محبوب قدیمی، که امروزه نیز در پذیرایی‌ها و استفاده روزمره افراد جای دارد، انگور خشک شده است. مویز و کشمش، فراورده‌های انگور هستند. فرق مویز و کشمش در موارد بسیاری، چندان نیست که اختلاف قابل توجهی ایجاد کند. هر دو از روش خشک شدن انگور، حاصل می‌شوند. به همین دلیل بسیاری از اوقات، این دو با یکدیگر اشتباه گرفته می‌شوند. جالب است بدانید این دو، ماهیتا با یکدیگر یکسان نیستند. در ادامه این مقاله، با تفاوت‌های مویز و کشمش و خواص این دو آشنا خواهید شد.

طرز تهیه مویز و کشمش

همانطور که گفته شد، مویز و کشمش هردو از فراورده‌های انگورهای مختلف هستند. نگهداری مویز و کشمش از انگور بسیار ساده‌تر بوده و به همین دلیل، بسیاری از افراد، برای روزهای سرد انگور را به صورت کشمش و مویز نگهداری میکنند. این انگورها، ابتدا شسته شده و سپس در هوای گرم خشک می‌شود و آب خود را از دست می‌دهد. انگور‌ها بهتر است در زیر نور مستقیم آفتاب خشک شوند اما در صورتی که این امکان نباشد، می‌توان از دستگاه‌های میوه خشک کن نیز برای اینکار استفاده کرد. برای داشتن مویز و کشمش زیباتر و جلوگیری از خراب شدن، بهتر است برای خشک کردن، آنها را از جایی آویزان کنید. 

فرق مویز و کشمش در چیست؟

 هردو از انگور تولید می‌شوند اما فرق مویز و کشمش در نوع انگور مورد استفاده است. رنگ، مدل و اندازه انگوری که از آنها مویز درست می‌کنند، با انگور کشمشی متفاوت است. 

مویز، قالبا از انگور‌های درشت و گوشتی تهیه می‌شود. انگور‌هایی که از آن مویز تهیه می‌شود، انگور‌های قرمز هستند و بعد از خشک شدن، رنگ تیره‌تری خواهند داشت. برای فراوری کشمش، انگور‌های ریزتر و بدون دانه استفاده می‌شود. انگورهای کشمشی، معمولا انگورهای سبز هستند و پس از خشک شدن، ظاهری ریزتر و رنگی روشن‌تر خواهند داشت. 

فرق مویز و کشمش
فرق مویز و کشمش

ماهیت متفاوت، ارزش یکسان

اگرچه که شاید این دو خوراکی، از نظر قیافه و کاربرد متفاوت باشند، اما چیزی که بیشتر اهمیت دارد، ارزش غذایی خوراکی است. فرق مویز و کشمش از نظر ارزش غذایی و مواد مغذی موجود در آن که برای سلامتی بدن مفید هستند، زیاد چشمگیر نیست و هر دو خاصیت غذایی یکسانی دارند. 

 مویز و کشمش، هر دو حاوی ویتامین‌های مختلف مانند A ،B ،E بوده و با داشتن فسفر و کلسیم، از بروز آلزایمر در سنین میانسالی و پیری جلوگیری خواهد کرد. بنابراین استفاده مداوم از این ماده بسیار توصیه می‌شود.

به اعتقاد برخی از متخصصین، با افزایش تیرگی رنگ، آنتوسیانین افزایش یافته و باعث جلوگیری بیشتری از آلزایمر می‌شود. بنابراین برای این منظور، استفاده از مویز بیشتر توصیه می‌شود.

کدامیک بهتر است؟

همانطور که گفته شد، از نظر ارزش غذایی، فرق مویز و کشمش چندان نیست اما کاربرد آنها گاها متفاوت است. از کشمش‌های مخصوص در غذاها مورد استفاده قرار می‌گیرد. اگر برای استفاده همراه با چای یا غذا قصد دارید بین کشمش یا مویز انتخاب کنید، پیشنهاد به استفاده از کشمش است زیرا معمولا از انگور‌های ریزتر و اکثرا بی‌دانه برای تولید کشمش استفاده می‌شود. اما برای استفاده در ظرف میوه خشک‌ها، پذیرایی و یا استفاده روزمره، استفاده از مویز مناسب‌تر است. مویز معمولا از فرایند خشک کردن انگور‌هایی به دست می‌آید که درشت‌تر و یا شاهانه هستند به همین دلیل ظاهر بهتری خواهند داشت که مناسب پذیرایی است. 

جهت خرید و فروش این محصول می توانید با ما در ارتباط باشید:
محمد حسن روغنی
راه های ارتباطی با مدیر فروش:
شماره موبایل: 09155584700
ربات فروشگاهی: irankeshmesh_bot@
فیس بوک: irankeshmesh
توئیتر: irankeshmesh
لینکدین: irankeshmesh
تامبلر: irankeshmesh
پینترست: irankeshmesh
پست الکترونیکی: irankeshmesh@gmail.com

مطلب پیشنهادی

قیمت کشمش افتابی در بازار | تولید کنندگان کشمش پلویی جهت صادرات

کشمش پلویی جهت صادرات در انواع مرغوب و با کیفیت تولید شده و تولید کنندگان آن را با بسته بندی صادراتی و مطلوب به بازار های جهانی عرضه می دارند. یکی از انواع کشمش

فروش کشمش
کانال تلگرام